Rekisteröinti

Tästä voit tilata SMHI:n Maataloussääpalvelun. Täytä ja lähetä alla oleva lomake jos haluat tilata Maataloussääpalvelun niin lähetämme sinulle tunnukset, joilla voit kirjautua sääpalveluun osoitteessa: www.nsl.fi.  Hinta 69 € + alv 24%/vuosi.

Lisätietoja: patrik.erlund@nsl.fi
puh. 0400-860630

Tilaus on jatkuva ja se laskutetaan vuosittain kasvukauden jälkeen. Jos jostain syystä et halua jatkaa tilausta, se on irtisanottava ottamalla yhteyttä:

patrik.erlund@nsl.fi
puh. 0400-860630

Uusi Maataloussääpalvelu= uudet mahdollisuudet!

Uudessa Maataloussääpalvelussa on kuten aikaisemmassa ruiskutusennuste, haihduntaennuste ja salamakartat. Tämän lisäksi siinä on lyhyen ja pidemmän ajan ennusteita, karttaennusteita ja havaintoja auttamaan sinua työssäsi. Uuusi tekniikka mahdollistaa tuteparannuksia jatkossa. Nyt jo saat:

  • Aina ajantasalla olevat ennusteet

Uusi ”On-demand” –tekniikka varmistaa, että sinulla on aina käytössä viimeisin ennuste- tai havaintotieto. Samaa lähtödataa käytetään palvelun eri osissa välltääkseen ristikkäisistä tuloksista (Poislukien lyhyt Karttaennuste, joka ainoastaan on karttamuodossa)

  • Paremmat kartat

Sinulla on mahdollisuus käyttää usempaa karttakerrosta. Kokeile esim. kerrokset “Tutka” yhdessä “Sademäärä 1h” kanssa,  jolloin saat kuvan miten varma ennusteesi on.

  • Joustava karttaosa!

Mahdollista ”zoomata” ja liikutella karttaa

  • Uusi hakutoiminto!

Useamman paikkakunnan haku. Tallenna suosikkipaikkakuntasi saadaksesi ennusteen nopeasti seuraavan kerran kun kirjaudut

 Tilaa tästä:

Etunimi

Sukunimi

Osoite

Postinro

Postiosoite

Sähköposti

Vastaa kysymykseen

Kaikki kentät ovat pakollisia!