Neuvonta
NSL Neuvonta

Nylands Svenska Lantbrukssällskap:in neuvojat ovat kokeneita ja ammattitaitoisia ja he pystyvät auttamaan sinua yritystoiminnassasi. Olemme osaa ProAgria ryhmittymää ja voimme auttaa kaikilla niillä osa-alueilla, joita pidät tärkeinä maatilayrityksessäsi.

LAB
NSL Lab

NSL:n viljalaboratorio Västankvarnissa auttaa sinua selvittämään satosi ja siemenviljasi laadun. Meillä on käytössämme modernit laitteet ja pystymme nopeasti ja kilpailukykyisin hinnoin ilmoittamaan koetuloksesi.

Koetoiminta
NSL Koetoiminta

Nylands Svenska Lantbrukssällskap harjoittaa laajaa koetoimintaa, joka toimii neuvonnan ja kehityksen tukena. Teemme lajiketestauksia, GEP-kokeita ja erilaisia viljelyteknisiä kokeita.

previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow

Nylands Svenska Lantbrukssällskap

Nylands Svenska Lantbrukssällskap tarjoaa maatalouden neuvontapalveluita ja harjoittaa kattavaa kasvinviljelyn koetoimintaa Etelä-Suomessa. Koetoimintatilallamme Inkoossa meillä on viljalaboratorio sadon analysointia varten. Neuvonnassa painopisteet ovat kasvinviljelyssä, niin tavanomaisessa kuin luonnonmukaisessa tuotannossa, maidontuotannossa, salaojituksessa, talouskysymyksissä sekä sukupolvenvaihdoksissa.
Koetoiminnassa keskitytään lajiketestaukseen, GEP-kokeisiin sekä erilaiset viljelyteknisiin kokeisiin. Västankvarnissa meillä on viljalaboratorio, jossa analysoimme kokeiden sadon laadun ja teemme viljan laatuanalyyseja viljelijöille ja viljakauppiaille.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt